ساخت وبلاگ جدید
ساخت وبلاگ جدید و حرفه ای در چند ثانیه

1) رب انار + مرغ

 پس از اينکه تکه‌هاي مرغ را با آب و کمي نمک پختيد، 2 قاشق غذاخوري رب انار را با نصف ليوان پياز سرخ‌شده و يک قاشق چاي‌خوري زعفران دم‌کرده کمي تفت بدهيد و روي مرغ‌ها بريزيد. سپس اجازه دهيد تکه‌هاي مرغ طعم‌دار شده به مدت 2 تا 3 دقيقه روي حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش پاورمیل - فرز و تراش CNC دل نگاشت راستی توییتر | توییتر فارسی هتل های مشهد گل فروشی یاس * شیراز - 94 * Laren تی آر موزیک , دانلود آهنگ جدید ترکی، فارسی و آذری مرجع خريد موم و لوازم اپيلاسيون و زيبايي